Och varför har jag fått en present kan man ju undra…. Jag fyller ju inte år ännu…

Jo, jag fick lite pyssel av mamma och pappa för jag har blivit sjuk igen. Har ju knappt återhämtat mig från vattkopporna innan det var dags igen 😦     Har feber och så är jag lite snuvig. Välkommen röda näsa!!

12/2-11

Förrutom att jag blivit sjuk är det tråkigt att kvällens middag hos familjen Strömdahl blev inställd. Vi skulle ju dit och ha trevligt men istället fick det bli lite melodifestval hemma i soffan…

En sak jag missat att visa er, är när jag och syrran byggde kojor uppe på mitt rum. Det är jätteroligt när syrran vill va med mig!

4/2-11 I min koja

Och här är syrran i sin koja

 

Vill också berätta att jag varit på kurs om akvarier och akvariefiskar tillsammans med mamma och Jonna. Vi passade på att köpa ytterligare 10 Kardinaltetror och 3 guppy ( en hane och två honor). Allt som allt har vi nu 20 Kardinaltetror, 2 Pittbullmalar, 3 guppy, 2 dalmatin molly och en snigel som äter småsniglar. Nu drömmer mamma om Blå gurami…..

9/2 På kurs

Nu hoppas jag på en friskare dag imorgon, men det är väl tveksamt då jag nyss blivit sjuk. Alla tips om bra ”sjuk-pyssel” välkomnas.

Kram från Vendela

Annonser