Så det gäller att nyttja ledigheten till max. Göra roliga saker och vara vaken sent på kvällarna 🙂

Igår fick pappa mig i säng i riktigt bra tid men långt efter midnatt vaknade jag och frågade om vi inte skulle se på Lets Dance och ha party. Jag hörde hur Jonna och pappa pysslade med i köket, så sagt och gjort, jag klev upp och tog mig en natt-fika. Mamma tyckte att jag var hysteriskt söt….vilket jag inte uppskattar så mycket.

Idag har jag varit på bio igen. Vi såg  Prinsessan Lillifee

Här är handlingen: Prinsessan Lillifee styr sitt förtrollade rike med magisk hand. Tillsammans med sin bästa vän, grisen Plutten, flyger hon över det vackra landet och lämnar efter sig moln av rosa fjärilar och gnistrande stjärnor! Men en dag upptäcker Lillifee att alla invånare inte är lyckliga. De klagar över kampen mellan älvorna Is-Blå, Flamman och Virva – och faktiskt också över den lågflygande Pluttens vana att krocka med marknadsstånd och hönshus. Om inte saker och ting förändras hotar Alferna och Sjöjungfruarna att fara sin väg. Tillsammans med sina vänner måste Lillifee lista ut något som kan få alla att bli vänner och trivas igen.

Filmen var jättebra!! Det mesta i filmen var rosa vilket jag gillade 🙂  Tyvärr tror jag inte att pappa uppskattade filmen lika mycket som jag 😉

Igår var jag på busplaneten. Oj, vad tokigt det blev!! Mamma hade stämt träff där med en av sina kompisar och hennes barn… men dom kom aldrig… Det visade sig att mamma och kompisen talat om två olika platser. Det är visst skillnad på Leos Lekland och Busplaneten…   😀  Vi blev alltså ensamma en stund innan pappa kom dit. Sedan kom också lilla Filippa. Det blev ju riktigt bra till slut…………..

7/1-11 Jag på Busplaneten

I ett litet bollhav

Och så här kul tyckte Filippa att det var på BusplanetenJo, hon är nyvaken på denna bild 😀

Hoppas på bad imorgon men mamma pratar om K-rauta… Dessutom ska jag till Linda ( vår nya granne) för att leka med mina Barbie-dockor. Det har hon lovat!

Kram från Vendela

Annonser